S Q i Sverige AB

Om oss

Övriga produkter

Vilka är vi?

SQ är ett företag i Motala som arbetar med blästring, pulverlackering, montering med mera. Våra arbeten återfinns i detaljer till många kända och ledande industriföretag. Vi har stor kunskap och över 40 års erfarenhet av pulverlackering samt ständig vilja att vara den bästa aktören inom vår bransch. Vi arbetar kontinuerlig med att utveckla verksamheten, våra medarbetare och processer för att vara i framkant. Vi är ca 25 anställda och omsätter knappt 30 MSEK. Produktion och kontor är beläget i Luxorhuset, Motala.

Tveka inte att höra av dig för att se hur vi på SQ kan hjälpa just Er.

Hållbarhet

Globala målen för hållbar utveckling finns för att skapa en bättre värld och vi på SQ har valt tre fokusområden för att kunna bidra till att skapa en bättre morgondag.

Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt

Vi ställer krav på våra leverantörer och genomför bedömningar för att säkerställa att de bland annat har anständiga arbetsvillkor samt att de följer SQ:s. Uppförandekod.

Decent working conditions and economic growth
Hållbar industri och innovation

Att arbeta innovativt inom hållbarhet gällande ekonomi, socialt och miljö är något som vi gör för bidra till detta mål. Vi arbetar bland annat aktivt med att utveckla vår produktion för att få ett så litet avtryck på miljön som möjligt.

Sustainable industry and innovation
Hållbar konsumtion

Pulverlackering har en lång hållbarhet. SQ renoverar och återskapar befintliga produkter för att ge lång livslängd och arbetar för återbruk. SQ är ISO-certifierade för hållbar produktion och vi arbetar ständigt för att bli bättre. Vi säkerställer att alla våra samarbetspartner följer våra regler och riktlinjer.

Sustainable consumption
Digitalisering

Som en del i vårat hållbarhetsarbete arbetar vi med att digitaliseras våra processer.  De gör vi bland annat med hjälp av Europeiska Unionen som stöttar vår digitalisringsresa. Målet på kort sikt är kvalitetssäkring av företagets processer. Mål på långsikt är öka kund nöjdhet, hållbar konsumtion och produktion.

EU stod 1
Quality work

Kvalitetsarbete

SQ är certifierade enligt ISO 9001. Våra kvalitetsambitioner är att vara en professionell leverantör inom pulverlackering och blästring. Vill ni veta mer om SQ kvalitetsarbete kontakta oss gärna.

Miljöarbete

SQ är certifierade enligt ISO 14001. Vi skall verka för att minimera egen och kunders miljöpåverkan så långt det är tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt. Vill ni veta mer om hur SQ miljöarbete kontakt oss gärna.

Vill du veta mer? Hör av dig genom knappen nedan.

Uppförandekod

Vår uppförandekod visar vad SQ står för. Den förklarar våra grundvärderingar och definierar vad vi ska göra och inte göra. Våra värdeord är: Ansvar, Respekt och Prestigelöst.