S Q i Sverige AB

Pulverlackering - ett miljövänligt alternativ

Pulverlackering är ett bra miljövänligt alternativ. Vi kan dessutom återanvända pulvermaterial som inte hamnar på produkten, vilket ger oss minimalt spill och effektiv process.

Pulverlackering

Det passerar stora mängder gods genom vår pulverlackering varje dag. Vi har två stycken lackeringslinor och kan hantera både styckbitar och stora serier på ett bra sätt. Lackeringen sker kostnadseffektivt med conveyorsystem. I våra lackeringsprocesser sköts alltifrån förbehandling till lackering och färdig produkt. Beroende på vad det är för produkt som ska lackeras kan vi erbjuda olika nivåer av förbehandling bestående av blästring, alkalisk avfettning, di-skölj, ytomvandling, zinkfosfatering och passivering. Om produkten ska sitta i en utsatt miljö eller om kundens lackeringsstandard kräver det kan vi även lägga en grundfärg innan topplacken. Fråga oss så hjälper vi dig gärna med vilken förbehandling som är lämplig på just din produkt.

Vi är unika på att vi kan pulverlackera ovanligt stort gods, 6,5-7m långt, 2,36m brett, 2,06m högt och en maxvikt på 1500kg.

Några material som vi pulverlackerar är svart stål, gjutjärn, galvaniserat stål, rostfritt stål, aluminiumprofiler, gjuten aluminium, gjutjärn m.m.

Vi sätter färg på tillvaron

Färger

Färger

Vi har en stor mängd färger på lager för att vi ska kunna serva våra kunder på bästa sätt. 

Egenskaper

En färg kan ha olika typer av egenskaper, såsom matt, blank, olika strukturer, metallic, matt och blank klarlack, glidegenskaper, antistatisk, solid färg med andra färgstänk i m.m. Fråga oss så berättar vi mer.